Sæsonstart - mandag d. 17/8 kl 17-19

12.08.2020

 

Vil du lege med i den nye sæson i FDF Holstebro 1. kreds. Så vil vi glæde os til at tage imod dig og din familie til fælles sæsonstart ved FDF huset, hvor der vil være sjove FDF-aktiviteter og aftensmad til alle. 

 

Vi mødes hver mandag, og tager på weekendture og sommerlejr sammen. Bliv en del af et fællesskab med bål, lejrturer, udfordringer, venskaber, outdoor, sang, leg, kreativitet og skøre idéer med nærværende voksne, der har noget på hjertet. 

 

BLIV FDF’ER - HVORDAN? 

Du skal bare møde op ved FDF huset, Sviget 8a til sæsonstart eller en anden mandag aften, når din aldersgruppe mødes. 

- se programmet på FDFholstebro.dk 

 

FÅ DE 3 FØRSTE FDF OPLEVELSER HELT GRATIS! 

Hvis du gerne vil prøve om FDF er noget for dig, så kan du være de 3 første mandage helt gratis. 

 

Indbydelse til Sæsonstart

 

Please reload